Mix of triple-Divisible Auditorium and New Experience Centre

When Kenwood completed the construction of a new Experience Centre at their head office site in Havant, they brought in Reflex to help specify and implement the audio visual facilities. The Centre includes a product showroom, a training kitchen, several meeting spaces and a cafeteria all designed to bring more people in and to familiarise them more with Kenwood’s products.
We worked closely with Kenwood to integrate technology that met their brief with special consideration to compliment the architect’s designs. The results met all Kenwood’s expectations and the project was delivered on time and within the original budget. A support package is now in place around their business critical areas providing them with peace of mind that the facilities will continue to perform to their best.

Each facility within the Experience Centre each presented its own audio visual challenge:

Scroll to Top